lauantai 21. marraskuuta 2020


 

Mikki Lish & Kelly Ngai: Taikuuden talo (2020) 

 

Taikuuden talo on fantasiasarjan 1. osa.

Noin kymmenvuotiaat sisarukset Hedy ja Spencer pääsevät joululomalle pariksi viikoksi isoisä Johnin taloon. Loma ilman kännyköitä ja nettiä tuntuu aluksi tylsältä, mutta loma saakin huiman jännittäviä käänteitä. Isoisä on nimittäin entinen taikuri, ja talo on pullollaan taikaesineitä, joihin ei missään nimessä saa koskea.

Tuskin lapset ovat päässeet taloon, kun outoja alkaa tapahtua, lattia liikkuu itsekseen, esineitä katoaa ja valokuviin ilmestyy tekstiä. Lapsia alkaa kiinnostaa, mitä salaperäisesti kadonneelle isoäiti Roselle oikein on tapahtunut, mitä isoisä oikein salailee?

Pikkuveli Spenceriä taikurin talo hiukan pelottaa, mutta reipas Hedy alkaa jo ensimmäisenä iltana tutkia taloa. Eräässä huoneessa olevaan pölyiseen valokuvan ilmestyy tekstiä näkymättömän sormen piirtämänä: "Etsi minut!"

Apunaan puhuva hirvenpää ja myöskin puhuva karhuntalja ja vastassaan pahantahtoiset korpit ja kiukkuiset kivipatsaat - muusta puhumattakaan – Hedy ja Spencer lähtevät selvittämään talon salaisuuksia. Saavatko he totuuden selville?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti