keskiviikko 29. toukokuuta 2019

Jari Mäkipää: Etsiväkerho Hurrikaani ja kettuliiga

Etsiväkerho Hurrikaani saa uuden arvoituksen ratkaistavakseen!

On kesäloma ja etsiväkerhon jäsenet viettävät sitä lekotellen uimarannalla, kunnes uiminen kielletään, koska moni vedessä uinut on sairastunut vatsatautiin. Vain Karoliinan perhe on lomamatkalla ulkomailla. Ja kotiin palatessa heitä odottaa ikävä yllätys: joku on murtautunut heidän kotiinsa ja vienyt tavaraa mennessään.

Pian selviää, että asuntomurtoja on tapahtunut useampi lyhyen ajan sisällä, Karoliinan perheen koti ei ole ainut, johon on murtauduttu. Onko kyseessä rikollisliigan tekosia? Tämän etsiväkerhon jäsenet päättävät selvittää ja näin leppoisa kesäloman vietto keskeytyy kun ollaan taas uuden mysteerin äärellä.

Ensin täytyy saada selville, että keiden kaikkien asuntoihin on murtauduttu. Tämän etsivät päättävät selvittää jalkautumalla muiden asukkaiden joukkoon. Jenni, Jesse, Raisa, Karoliina, Matias ja Viivi huomaavat kuitenkin hyvin pian, että tämä rikostapaus on tavallista haasteellisempi.

Liittyykö taivaalla lentelevä pikkukopteri rikoksiin ja kuka sitä mahtaa ohjailla? Pian etsiville selviää, että asuntomurtojen uhrit ovat kaikki olleet lomamatkalla silloin kun heidän koteihinsa on murtauduttu. Mistä varkaat ovat saaneet tiedon, että asukkaat ovat olleet poissa kotoa? Ja kuka on murtojen takana?

Etsiväkerho Hurrikaani –sarjan kirjat sopivat jännityksen ja rikostapausten ystäville.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti